Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011

#Sourocontest - τα αποτελέσματα!

H αλήθεια είναι πως το είχα βαρεθεί το παλιό μου avatar. Ψάχνοντας όμως στο google να βρω μια άλλη εικόνα ενός σουρωτηριού, καμία δεν με ικανοποιούσε. Καταρχάς και μόνο που έπρεπε να ψάξω "collander" στα αγγλικά, με ξενέρωνε. Άσε που όλες οι φώτο που έβρισκα ήταν απλές φώτο από σουρωτήρια, χωρίς φαντασία.

Έτσι λοιπόν, και ενώ βρισκόμουν μπροστά σε αυτό το πολύ μεγάλο υπαρξιακό μου πρόβλημα, είπα, μεταξύ σοβαρού και αστείου, στο twitter ότι διοργανώνω έναν διαγωνισμό. Ο διαγωνισμός λεγόταν #Sourocontest και όσοι λάμβαναν μέρος θα έπρεπε να βγουν μια φωτογραφία με ένα σουρωτήρι, χωρίς κανέναν περιορισμό. Και καλά.

Και εκεί που πίστευα ότι ολόκληρη η κωμόπολη που με ακολουθεί θα πιάσει την πλάκα ή ότι έστω θα το βρουν έναν αποτυχημένο τρόπο να κάνω χιούμορ, μερικοί τρελάρες άρχισαν να κάνουν αυτό που τους ζήτησα!!! Οι πρώτες homemade φωτογραφίες με σουρωτήρια έφταναν, αφήνοντάς με χωρίς επιλογή, όπως καταλαβαίνετε. Αφού το ξεκίνησα, έπρεπε να το τραβήξω μέχρι τέλους :)

Γέλασα πάρα πολύ είναι η αλήθεια με την ευρηματικότητα ορισμένων, αλλά πιο πολύ γούσταρα για το τζέρτζελο που είχε η όλη φάση :) Ευχαριστώ τους περίπου 40 θεότρελους followers μου που μπήκαν στον κόπο να συμμετάσχουν στο #Sourocontest και όλους τους υπόλοιπους που τους σπάμμαρα :)

Όλες οι συμμετοχές του #Sourocontest είναι διαθέσιμες εδώ. Καθώς λάμβανα όλο και περισσότερες συμμετοχές, αποφάσισα πως θα ήταν άδικο να υπάρχει μόνο ένας νικητής. Έτσι, αποφάσισα να υιοθετήσω ξεχωριστό avatar για το twitter, για το Google+ και για το blog :) Επίσης, τιμής ένεκεν, όλες οι συμμετοχές βρίσκονται ως κολλάζ στο background του προφίλ μου στο Twitter (μια ιδέα της @Schnooglie).

Πάμε λοιπόν να δούμε τους νικητές!!!

(drum roll)(drum roll)(drum roll)Ντσσσσσσ!!!!!!!


Κατηγορία 1η: Νικητής Twitter!

Εδώ έχουμε την συμμετοχή από την αξιολάτρευτη @Costadaki. Όλα μοιάζουν σωστά. Το πράσινο της Πανάθας χρώμα του σουρωτηρίου. Το ίδιο το σουρωτήρι που σούρωσε τα μακαρόνια που με ανέθρεψαν (ναι, έχουμε ακριβώς το ίδιο στο πατρικό μου :))). Και εννοείται η ατάκα "αϊ tweet ε λοτ" που ήταν το κερασάκι στην τούρτα :)


Κατηγορία 2η: Νικητής Google+!!!

Εδώ έχουμε την συμμετοχή από την @specialexaki. Μιλάμε για ολόκληρη χειροτεχνία όπως βλέπετε. Το μήνυμα εδώ είναι σαφές, σας μιλάει ένα σουρωτήρι. Και είναι ωραία μέρα να είσαι Σουρωτήρι :) Γλυκύτατη συμμετοχή που δεν με άφησε ασυγκίνητο ;)

Κατηγορία 3η: Νικητής Blog!

E εντάξει, ό,τι και να πω για την συμμετοχή της @xrysaram1 θα είναι λίγο!!! Η κοπέλα διάβασε τα Wedding Series και γούσταρε! Γούσταρα κι εγώ όμως με την ευρηματικότητά της, τόσο που θα της προτείνω να κάνει σουρωτήρια-μπομπονιέρες και να τα πουλάει στο eBay!!! Χαχαχαχα :)

Ευχαριστώ και πάλι όσους συμμετείχαν στην μαλακία που με δέρνει :) Ειλικρινά το απόλαυσα :)

7 σχολίασαν...:

Vangel Greko είπε...

Μια από τις πιο έξυπνες ιδέες που έχω δει στον κόσμο των social media τις τελευταίες μέρες!!

Μπράβο σου!!

Όσο για την επιλογή των avatars το καθένα αποκτά πλέον τη δική του αξία!!

τα σέβη μου!!

Koueen είπε...

Μεγειές!

afroO είπε...

χαχαχαχαχχαχα τέλεια και τα τρία!!!!! <3

Sourotiri είπε...

Vangel Greko, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια ;)

Koueen, afroO, φιλάκια!!! :)

Νεφελη είπε...

Με γειά σουρωτήρι!!! Και οι τρεις νικητές φοβεροί, αλλά επίσης λάααααατρεψα τη συμμετοχή του @matassos!!

Καλή συνέχεια..!

An-Lu είπε...

Με γεια τα αβαταρια!!!!

Ανώνυμος είπε...

τελεια και τα 3